Tickets & Evenementen

In het nationale stadion van Frankrijk vinden vele evenementen plaatsen. Van de grootste concerten, voetbalwedstrijden rugby wedstrijden van de Franse nationale teams.

Stade de France Tickets

In 1998, het jaar van de opening van het Stade de France, werd Frankrijk in eigenhuis wereldkampioen op het WK dat in Frankrijk werd gehouden. De gouden generatie met o.a. Zinedine Zidane en Thierry Henry schreven meteen geschiedenis en zorgden voor het sportieve hoogtepunt van Frankrijk in het Stade de France. Bekijk hieronder de komende voetbalwedstrijden en uitslagen van de afgelopen tijd van wedstrijden gespeeld in het stadion.

Wedstrijdschema voetbal

DatumWedstrijdCompetitie
24 maart 2023Frankrijk – NederlandE.K. 2024 kwalificatie
19 Juni 2023Frankrijk – GriekenlandE.K. 2024 kwalificatie

Tickets Stade de France

Tickets voor voetbalwedstrijden van Frankrijk of andere teams die spelen in Parijs, Saint-Denis kun je op de volgende sites bestellen:

Stadefrance.fr (officiële website. Creditcard Visa/Mastercard nodig)
Viagogo (marktplaats)

Rugby

Het Stade de France is regelmatig gastheer van grote rugbywedstrijden, waaronder de Six Nations Championship, waarin de nationale teams van Engeland, Frankrijk, Ierland, Schotland, Wales en Italië tegen elkaar strijden. Ook heeft het stadion verschillende wedstrijden van de Rugby League World Cup en de Franse Top 14 rugbycompetitie gehost.

In 2007 was het Stade de France het toneel van de finale van het Wereldkampioenschap rugby. In deze wedstrijd stonden Engeland en Zuid-Afrika tegenover elkaar, waarbij Zuid-Afrika uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Vanaf september 2023 vindt de Rugby World Cup in Frankrijk plaats, en natuurlijk vinden vele belangrijke wedstrijden in het Stade de France plaats.

Wedstrijdschema Rugby

DatumWedstrijdCompetitie
27-8-2023Frankrijk – AustraliëVriendschappelijk
9-9-2023Australië – GeorgiëRugby World Cup
23-9-2023Zuid-Afrika – IerlandRugby World Cup
7-10-2023Ierland – SchotlandRugby World Cup

Rugby tickets

Bekijk de volgende links voor Rugby tickets in Stade de France:

Rugby reis bestaande uit 2 kwartfinale tickets + hotel overnachting
Rugby reizen WK 2024 Frankrijk (let op, niet alle wedstrijden in het Stade de France)

Concerten Stade de France

Sinds 1998 heeft het Stade de France de belangrijkste Franse en internationale artiesten mogen ontvangen ontvangen. Samen met de fans zijn er onvergetelijke evenementen neergezet. Niemand minder dan de Rolling Stones waren de eersten die op het podium van dit mythische stadion speelden, een paar weken later gevolgd door de Franse Johnny Hallyday. Bovendien trad het idool van de Fransen nog 9 keer op in de arena van Saint-Denis, een record!

Concert stade de France tickets

In meer dan 20 jaar hebben de grootste artiesten de tribunes van deze uitzonderlijke plek gevuld met zeer gevarieerde muziek: Pop, rock, Hip-hop, elektro en zelfs K-Pop. Tot op de dag van vandaag is het Stade de France een essentiële tussenstop voor alle internationale tournees.

Muse, Coldplay, U2, ACDC, Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna, Ed Sheeran, Bruno Mars, BTS, DJ Tiesto, David Guettta, Andre Rieu, The Weeknd, Bruce Springsteen … de grootste internationale sterren plannen er één of meerdere data als ze naar Frankrijk komen. Bekijk hieronder de aanstaande optredens.

Concertagenda

DatumArtiest
27-9-2024Mylène Farmer
28-9-2024Mylène Farmer
1-10-2024Mylène Farmer
2-5-2024Ninho
3-5-2024Ninho
10-5-2024DJ Snake

Tickets Stade de France

Tickets voor voetbalwedstrijden van Frankrijk of andere teams die spelen in Parijs, Saint-Denis kun je op de volgende sites bestellen:

Stadefrance.fr (officiële website. Creditcard Visa/Mastercard nodig)
Viagogo (marktplaats)

Plaats een reactie